• درخواست همکاری
  • درخواست خدمات
  • دستاورد های علمی
  • تماس با ما
  • درباره ما
ورود / ثبت نام
شرکت دانش ثمین پردیس رضوان شرکت دانش ثمین پردیس رضوان
شرکت دانش ثمین پردیس رضوان
شرکت دانش ثمین پردیس رضوان
منو
شرکت دانش ثمین پردیس رضوان
0 مورد 0 تومان
  • صفحه اصلی
  • دانش‌فنی‌آزمایشگاهی
    • تحقبقات فناورانه
      • خدمات انجام آزمایشات
      • پروژه های تحقیقاتی
      • پروژه های دانشجویی
      • پروژه های فناورانه
      • پروژه های دانش بنیان
      • بیوانفورماتیک
    • کنترل‌کیفی و کارآمدسازی آزمایشات
      • آنایز آماری
        • کارآمدسازی آزمایشات
      • بهینه سازی شرایط آزمایشات
      • اورژانس کنترل کیفی
      • رفع نقص کیت آزمایشگاهی
      • SOP کیت آزمایشگاهی
      • مستندسازی آزمایشگاهی
    • تولید محصولات فناورانه
      • ارزیابی عملکرد محصولات غذایی
      • ارزیابی عملکرد محصولات آرایشی‌‌بهداشتی
        • ژل یا موسین جلزون
      • خاویار ، تخم حلزون
      • سرم پوست و مو حلزون
    • تولید محصولات دانش‌بنیان
      • ارزیابی عملکرد محصولات آزمایشگاهی
      • کیت تشخیص لیشمانیا
      • کیت تشخیص Sepsis
      • کیت تشخیص HPV
  • مشاوره
    • مشاوره تحقیقات فناورانه
      • پروژه های تحقیقاتی
      • پروژه های دانشجویی
      • پروژه های فناورانه
      • پروژه های دانش‌بنیان
      • بیوانفورماتیک
      • مشاوره تولید فرآورده‌های صنعتی حلزون
    • مشاوره کنترل‌کیفی و کارآمدسازی آزمایشات
      • آنالیز آماری
      • کارآمدسازی آزمایشات
      • بهینه‌سازی شرایط آزمایشات
      • اورژانس کنترل‌کیفی
      • رفع نقص کیت‌آزمایشگاهی
      • SOPکیت های آزمایشگاهی
      • مستندسازی آزمایشگاهی
    • مشاوره مستندسازی
      • اخذ سیب سلامت
      • تهیه پرونده‌فنی
      • اخذ ISO13485
      • اخذ پروانه ساخت
      • تهیه و اجرای مدیریت ریسک
      • ایران‌کد و GTIN
      • روش اجرایی شناسایی و ردیابی
      • طبقه بندی اتاق تمیز
    • پرورش میگو
    • مشاوره
      • حسابداری و مالیاتی
      • مشاوره ژنتیک
      • مشاوره تحصیلی
  • آموزش
    • تحقیقات فناورانه
      • پروژه های تحقیقاتی
      • پروژه های دانشجویی
      • پروژه های فناورانه
      • پروژه های دانش‌بنیان
      • بیوانفورماتیک
    • کنترل‌کیفی و کارآمدسازی‌ آزمایشات
      • آنالیز‌ آماری
      • کارآمدسازی‌آزمایشات
      • بهینه‌سازی شرایط آزمایشات
      • اورژانس کنترل‌کیفی
      • رفع نقص کیت‌آزمایشگاهی
      • SOPکیت های آزمایشگاهی
      • مستندسازی آزمایشگاهی
      • تفسیر تست های آزمایشگاهی
    • آموزش مستندسازی
      • سیب سلامت
      • تهیه پرونده فنی
      • اخذ ISO 13485
      • اخذ پروانه ساخت
      • تهیه و اجرای مدیریت ریسک
      • ایران‌کد و GTIN
      • روش اجرایی شناسایی و ردیابی
      • طبقه‌بندی اتاق تمیز
    • آموزش آزمایشگاهی
      • مجموعه آزمایشگاهی آبزی پروری
      • آزمون الایزا
      • میکروب شناسی
      • تشخیص مولکولی
      • آزمون های فیزیکو شیمیایی
    • پرورش میگو
      • خلاصه کتاب فناوری بایوفلاک
      • عوامل فیزیکی، شیمیایی
      • عوامل بیولوژیکی
  • پرورش میگو
    • اکسیر پاکیزگی آب
      • درباره اکسیر پاکیزگی آب
      • خرید اکسیر پاکیزگی آب
    • کیمیای حیات میگو
      • معرفی محصول بایویتکس
      • نحوه استفاده از محصول بایویتکس
      • صفر تا صد تعیین بار میکروب در استخر
      • دوره آموزش خودکنترلی با اجرای سیستم پایش مستمر جهت بهبود کیفیت
  • درباره ما
برای بزرگنمایی کلیک کنید
خانه پرورش میگو کتاب فناوری بایو فلاک فصل پنجم کتاب راهنمای عملی در فناوری بایوفلاک
فصل چهارم کتاب راهنمای عملی در فناوری بایوفلاک
فصل چهارم کتاب راهنمای عملی در فناوری بایوفلاک
بازگشت به محصولات
فصل ششم کتاب راهنمای عملی در فناوری بایوفلاک
فصل ششم کتاب راهنمای عملی در فناوری بایوفلاک

فصل پنجم کتاب راهنمای عملی در فناوری بایوفلاک

https://dspr.ir/wp-content/uploads/2024/09/14030608-chapter5-bioflac-technology-BFT.mp3

خلاصه صوتی کتاب راهنمای عملی در فناوری بایوفلاک

📚 فصل پنجم: نشانگان نیتروژن: مشکلات و راه حل ها

✅ تهیه کننده : دکتر رضا فتوحی اردکانی

👈 سندروم به چه معناست؟

👈 محدوده مجاز آمونیاک غیر یونیزه چقدر است؟

👈 ارتباط PH با سمیت چیست؟

👈 علت تولید نیتریت در آب چیست؟

👈 زمان مانده هیدرولیک چیست؟

🔴 لینک گروه واتس آپ زیست فناوری میگو دکتر فتوحی

https://chat.whatsapp.com/F692FNJEAtpHX5Dp4AhWuU

🔴 آیدی کانال ایتا و تلگرام زیست فناوری میگو دکتر فتوحی

@zistfanavari_meigo_drfotouhi

🔴 ادمین ایتا و تلگرام زیست فناوری میگو دکتر فتوحی (مشاوره و پاسخ)

@dspr_education

☎ مشاوره آبزی پروری

09388614687-02532812608

📧 danesh.spr@gmail.com

مقایسه
افزودن به لیست علاقمندی ها
دسته: پرورش میگو, کتاب فناوری بایو فلاک
اشتراک گذاری :
  • نظرات (0)
  • حمل و نقل و تحویل
نظرات (0)

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “فصل پنجم کتاب راهنمای عملی در فناوری بایوفلاک” لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

حمل و نقل و تحویل

محصولات مشابه

مقایسه

فصل هفتم کتاب راهنمای عملی در فناوری بایوفلاک

پرورش میگو, کتاب فناوری بایو فلاک
https://dspr.ir/wp-content/uploads/2024/09/14030611-chapter7-bioflac-technology-BFT.mp3 خلاصه صوتی کتاب راهنمای عملی در فناوری بایوفلاک 📚 فصل هفتم: تغذیه با بایوفلاک ها ✅ تهیه کننده : دکتر رضا فتوحی اردکانی 👈 بایوفلاک روی فعالیت های آنزیمی و هورمونی چه تاثیر دارد؟ 👈 استفاده از Novacq چه تاثیری دارد؟ 👈 ضریب تبدیل پروتئین چیست و چه تاثیری دارد؟ 👈 چرا اندازه فلاک مورد استفاده اهمیت دارد؟ 👈 آیا نوع آبزی در جذب بایوفلاک تاثیر دارد؟ چرا؟ 🔴 لینک گروه واتس آپ زیست فناوری میگو دکتر فتوحی https://chat.whatsapp.com/F692FNJEAtpHX5Dp4AhWuU 🔴 آیدی کانال ایتا و تلگرام زیست فناوری میگو دکتر فتوحی @zistfanavari_meigo_drfotouhi 🔴 ادمین ایتا و تلگرام زیست فناوری میگو دکتر فتوحی (مشاوره و پاسخ) @dspr_education ☎ مشاوره آبزی پروری 09388614687-02532812608 📧danesh.spr@gmail.com
افزودن به لیست علاقمندی ها
اطلاعات بیشتر
نمایش سریع
مقایسه

فصل نهم کتاب راهنمای عملی در فناوری بایوفلاک

پرورش میگو, کتاب فناوری بایو فلاک
https://dspr.ir/wp-content/uploads/2024/09/14030617-chapter9-bioflac-technology-BFT.mp3 خلاصه صوتی کتاب راهنمای عملی در فناوری بایوفلاک 📚 فصل نهم: بیهنه سازی فعالیت میکروبی در استخرهای متراکم ✅ تهیه کننده : دکتر رضا فتوحی اردکانی 👈 چه نوع استخری برای فناوری بایوفلاک مناسب تر است؟چرا؟ 👈 استفاده از بسترهای پریفیتون چه مزیت دارد؟ 👈 واکنش مثبت به نسبت کربن به نیتروژن در استخر های غیر متراکم به چه شرایطی بستگی دارد؟ 🔴 لینک گروه واتس آپ زیست فناوری میگو دکتر فتوحی https://chat.whatsapp.com/F692FNJEAtpHX5Dp4AhWuU 🔴 آیدی کانال ایتا و تلگرام زیست فناوری میگو دکتر فتوحی @zistfanavari_meigo_drfotouhi 🔴 ادمین ایتا و تلگرام زیست فناوری میگو دکتر فتوحی (مشاوره و پاسخ) @dspr_education ☎ مشاوره آبزی پروری 09388614687-02532812608 📧 danesh.spr@gmail.com
افزودن به لیست علاقمندی ها
اطلاعات بیشتر
نمایش سریع
مقایسه

فیلم تشریح میگو

پرورش میگو, عوامل بیولوژیکی, آموزش کاربردی
✅ ارائه کننده: دکتر رضا فتوحی اردکانی 👈 معرفی سطح خارجی
  • کاراپاس
  • پاهای شنا
  • پاهای حرکتی
  • انتن ها
  • روستروم
👈 معرفی سطح داخلی
  • معده
  • هپاتوپانکراس
  • روده
  • مخرج
📥 لینک دانلود فیلم ارائه: (بدون فیلتر شکن) https://my.uupload.ir/p/0j5Br8kG 🔴 لینک گروه واتس آپ زیست فناوری میگو دکتر فتوحی https://chat.whatsapp.com/F692FNJEAtpHX5Dp4AhWuU 🔴 آیدی کانال ایتا و تلگرام زیست فناوری میگو دکتر فتوحی @zistfanavari_meigo_drfotouhi 🔴 ادمین ایتا و تلگرام زیست فناوری میگو دکتر فتوحی (مشاوره و پاسخ) @dspr_education ☎ مشاوره آبزی پروری 09388614687-02532812608 📧 danesh.spr@gmail.com    
افزودن به لیست علاقمندی ها
اطلاعات بیشتر
نمایش سریع
مقایسه

فصل سوم کتاب راهنمای عملی در فناوری بایوفلاک

پرورش میگو, کتاب فناوری بایو فلاک
https://dspr.ir/wp-content/uploads/2024/08/14030529-chapter3-bioflac-technology-BFT.mp3   خلاصه صوتی کتاب راهنمای عملی در فناوری بایوفلاک 📚 فصل سوم: فرایند ها و جوامع میکروبی مرتبط با آبزی پروری ✅ تهیه کننده : دکتر رضا فتوحی اردکانی 👈 فاکتور های محدود کننده اوتوتروف و فعالیت های جلبک ها چیست؟ 👈 چگونه میتوان جمعیت گونه های مختلف جلبک ها را در استخر ها مدیریت نمود؟ 👈 نحوه برقراری تعادل و پایداری بین هتروتروف و اوتوتروف چگونه است؟ 👈 تاثیر فلاک بروی سامانه های آبزی پروری چیست؟ 👈 نحوه مصرف اکسیژن در سامانه های آبزی و پروری چگونه است؟ 👈 چرا نرخ رشد میکروبی در سامانه های آبزی پروری به غلظت ماده آلی وابسته است؟ 🔴 لینک گروه واتس آپ زیست فناوری میگو دکتر فتوحی https://chat.whatsapp.com/F692FNJEAtpHX5Dp4AhWuU 🔴 آیدی کانال ایتا و تلگرام زیست فناوری میگو دکتر فتوحی @zistfanavari_meigo_drfotouhi 🔴 ادمین ایتا و تلگرام زیست فناوری میگو دکتر فتوحی (مشاوره و پاسخ) @dspr_education ☎ مشاوره آبزی پروری 09388614687-02532812608 📧 danesh.spr@gmail.com
افزودن به لیست علاقمندی ها
اطلاعات بیشتر
نمایش سریع
Placeholder
مقایسه

جلسه دوم دوره آموزشی تجزیه و تحلیل عوامل بیولوژیکی در آبزی پروری (میگو)

پرورش میگو, عوامل بیولوژیکی
جلسه دوم دوره آموزشی تجزیه و تحلیل عوامل بیولوژیکی در مزارع پرورش آبزیان (میگو)
افزودن به لیست علاقمندی ها
اطلاعات بیشتر
نمایش سریع
مقایسه

جلسه دوم دوره آموزشی تجزیه و تحلیل عوامل بیولوژیکی در آبزی پروری (میگو)

پرورش میگو, عوامل بیولوژیکی
دوره آموزشی تجزیه و تحلیل عوامل بیولوژیکی در مزارع پرورش آبزیان (میگو) 📚 جلسه اول: مبانی و معرفی عوامل میکروبی و بیولوژی ✅ دکتر رضا فتوحی اردکانی 👈 آشنایی و کاربرد علم میکروب شناسی 👈 شناخت مبانی زیستی و ساختاری میکروب ها 👈 نقش جمعیت میکروبی در استخرهای پرورشی 👈 معرفی باکتری های مفید در استخرهای پرورشی (پروبیوتیک) 👈 اهمیت استفاده از پروبیوتیک ها 👈 معرفی باکتری های بیماری زا میگو 👈 مدیریت میکروبی، یک مفهوم کلیدی برای پرورش پایدار میگو 👈 تشخیص و تعیین بار میکروبی (کلنی کانت یا CFU) 👈 پدیده کروم سنسینگ و جمعیت میکروبی در محیط پرورش آبزیان 👈 ارتباط تنوع و کارکرد باکتری ها در سیستم های آبزی پروری در به حد نصاب رسیدن جمعیت میکروبی جهت بروز بیماری 📥 لینک دانلود فیلم ارائه: (بدون فیلتر شکن) https://my.uupload.ir/p/kjg9B87X 📥 لینک دانلود فایل ارائه: https://dspr.ir/product/biologic_agents_s01/ 🔴 لینک گروه واتس آپ زیست فناوری میگو دکتر فتوحی

https://chat.whatsapp.com/F692FNJEAtpHX5Dp4AhWuU 🔴 آیدی کانال ایتا و تلگرام زیست فناوری میگو دکتر فتوحی

@zistfanavari_meigo_drfotouhi

🔴 ادمین ایتا و تلگرام زیست فناوری میگو دکتر فتوحی (مشاوره و پاسخ)

@dspr_education ☎️ مشاوره آبزی پروری 09388614687-02532812608 📧 danesh.spr@gmail.com

افزودن به لیست علاقمندی ها
اطلاعات بیشتر
نمایش سریع
  • دانش‌فنی آزمایشگاهی
  • مشاوره
  • آموزش
  • اینماد

اطلاعات تماس :

نشانی : قم ، شهرک پردیسان ، بلوار شهروند ،خیابان البرز ، کوچه البرز۱، پلاک ۵
کد پستی : ۳۷۴۹۱۴۵۵۸۳
شماره تماس : 
09388614687 – 09102706172 –02532806935

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شرکت دانش ثمین پردیس رضوان می باشد
  • منو محصولات
  • منو خدمات
  • درخواست همکاری
  • درخواست خدمات
  • دستاورد های علمی
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • صفحه اصلی
  • دانش‌فنی‌آزمایشگاهی
    • تحقبقات فناورانه
      • خدمات انجام آزمایشات
      • پروژه های تحقیقاتی
      • پروژه های دانشجویی
      • پروژه های فناورانه
      • پروژه های دانش بنیان
      • بیوانفورماتیک
    • کنترل‌کیفی و کارآمدسازی آزمایشات
      • آنایز آماری
        • کارآمدسازی آزمایشات
      • بهینه سازی شرایط آزمایشات
      • اورژانس کنترل کیفی
      • رفع نقص کیت آزمایشگاهی
      • SOP کیت آزمایشگاهی
      • مستندسازی آزمایشگاهی
    • تولید محصولات فناورانه
      • ارزیابی عملکرد محصولات غذایی
      • ارزیابی عملکرد محصولات آرایشی‌‌بهداشتی
        • ژل یا موسین جلزون
      • خاویار ، تخم حلزون
      • سرم پوست و مو حلزون
    • تولید محصولات دانش‌بنیان
      • ارزیابی عملکرد محصولات آزمایشگاهی
      • کیت تشخیص لیشمانیا
      • کیت تشخیص Sepsis
      • کیت تشخیص HPV
  • مشاوره
    • مشاوره تحقیقات فناورانه
      • پروژه های تحقیقاتی
      • پروژه های دانشجویی
      • پروژه های فناورانه
      • پروژه های دانش‌بنیان
      • بیوانفورماتیک
      • مشاوره تولید فرآورده‌های صنعتی حلزون
    • مشاوره کنترل‌کیفی و کارآمدسازی آزمایشات
      • آنالیز آماری
      • کارآمدسازی آزمایشات
      • بهینه‌سازی شرایط آزمایشات
      • اورژانس کنترل‌کیفی
      • رفع نقص کیت‌آزمایشگاهی
      • SOPکیت های آزمایشگاهی
      • مستندسازی آزمایشگاهی
    • مشاوره مستندسازی
      • اخذ سیب سلامت
      • تهیه پرونده‌فنی
      • اخذ ISO13485
      • اخذ پروانه ساخت
      • تهیه و اجرای مدیریت ریسک
      • ایران‌کد و GTIN
      • روش اجرایی شناسایی و ردیابی
      • طبقه بندی اتاق تمیز
    • پرورش میگو
    • مشاوره
      • حسابداری و مالیاتی
      • مشاوره ژنتیک
      • مشاوره تحصیلی
  • آموزش
    • تحقیقات فناورانه
      • پروژه های تحقیقاتی
      • پروژه های دانشجویی
      • پروژه های فناورانه
      • پروژه های دانش‌بنیان
      • بیوانفورماتیک
    • کنترل‌کیفی و کارآمدسازی‌ آزمایشات
      • آنالیز‌ آماری
      • کارآمدسازی‌آزمایشات
      • بهینه‌سازی شرایط آزمایشات
      • اورژانس کنترل‌کیفی
      • رفع نقص کیت‌آزمایشگاهی
      • SOPکیت های آزمایشگاهی
      • مستندسازی آزمایشگاهی
      • تفسیر تست های آزمایشگاهی
    • آموزش مستندسازی
      • سیب سلامت
      • تهیه پرونده فنی
      • اخذ ISO 13485
      • اخذ پروانه ساخت
      • تهیه و اجرای مدیریت ریسک
      • ایران‌کد و GTIN
      • روش اجرایی شناسایی و ردیابی
      • طبقه‌بندی اتاق تمیز
    • آموزش آزمایشگاهی
      • مجموعه آزمایشگاهی آبزی پروری
      • آزمون الایزا
      • میکروب شناسی
      • تشخیص مولکولی
      • آزمون های فیزیکو شیمیایی
    • پرورش میگو
      • خلاصه کتاب فناوری بایوفلاک
      • عوامل فیزیکی، شیمیایی
      • عوامل بیولوژیکی
  • پرورش میگو
    • اکسیر پاکیزگی آب
      • درباره اکسیر پاکیزگی آب
      • خرید اکسیر پاکیزگی آب
    • کیمیای حیات میگو
      • معرفی محصول بایویتکس
      • نحوه استفاده از محصول بایویتکس
      • صفر تا صد تعیین بار میکروب در استخر
      • دوره آموزش خودکنترلی با اجرای سیستم پایش مستمر جهت بهبود کیفیت
  • درباره ما
  • لیست علاقمندی
  • مقایسه
  • ورود / ثبت نام
سبد خرید فروشگاه
بستن
ورود به سایت
بستن

رمز عبور خود را فراموش کرده‌اید ؟

هنوز حساب کاربری ندارید ؟

ایجاد حساب کاربری