• درخواست همکاری
  • درخواست خدمات
  • دستاورد های علمی
  • تماس با ما
  • درباره ما
ورود / ثبت نام
شرکت دانش ثمین پردیس رضوان شرکت دانش ثمین پردیس رضوان
شرکت دانش ثمین پردیس رضوان
شرکت دانش ثمین پردیس رضوان
منو
شرکت دانش ثمین پردیس رضوان
0 مورد 0 تومان
  • صفحه اصلی
  • دانش‌فنی‌آزمایشگاهی
    • تحقبقات فناورانه
      • خدمات انجام آزمایشات
      • پروژه های تحقیقاتی
      • پروژه های دانشجویی
      • پروژه های فناورانه
      • پروژه های دانش بنیان
      • بیوانفورماتیک
    • کنترل‌کیفی و کارآمدسازی آزمایشات
      • آنایز آماری
        • کارآمدسازی آزمایشات
      • بهینه سازی شرایط آزمایشات
      • اورژانس کنترل کیفی
      • رفع نقص کیت آزمایشگاهی
      • SOP کیت آزمایشگاهی
      • مستندسازی آزمایشگاهی
    • تولید محصولات فناورانه
      • ارزیابی عملکرد محصولات غذایی
      • ارزیابی عملکرد محصولات آرایشی‌‌بهداشتی
        • ژل یا موسین جلزون
      • خاویار ، تخم حلزون
      • سرم پوست و مو حلزون
    • تولید محصولات دانش‌بنیان
      • ارزیابی عملکرد محصولات آزمایشگاهی
      • کیت تشخیص لیشمانیا
      • کیت تشخیص Sepsis
      • کیت تشخیص HPV
  • مشاوره
    • مشاوره تحقیقات فناورانه
      • پروژه های تحقیقاتی
      • پروژه های دانشجویی
      • پروژه های فناورانه
      • پروژه های دانش‌بنیان
      • بیوانفورماتیک
      • مشاوره تولید فرآورده‌های صنعتی حلزون
    • مشاوره کنترل‌کیفی و کارآمدسازی آزمایشات
      • آنالیز آماری
      • کارآمدسازی آزمایشات
      • بهینه‌سازی شرایط آزمایشات
      • اورژانس کنترل‌کیفی
      • رفع نقص کیت‌آزمایشگاهی
      • SOPکیت های آزمایشگاهی
      • مستندسازی آزمایشگاهی
    • مشاوره مستندسازی
      • اخذ سیب سلامت
      • تهیه پرونده‌فنی
      • اخذ ISO13485
      • اخذ پروانه ساخت
      • تهیه و اجرای مدیریت ریسک
      • ایران‌کد و GTIN
      • روش اجرایی شناسایی و ردیابی
      • طبقه بندی اتاق تمیز
    • پرورش میگو
    • مشاوره
      • حسابداری و مالیاتی
      • مشاوره ژنتیک
      • مشاوره تحصیلی
  • آموزش
    • تحقیقات فناورانه
      • پروژه های تحقیقاتی
      • پروژه های دانشجویی
      • پروژه های فناورانه
      • پروژه های دانش‌بنیان
      • بیوانفورماتیک
    • کنترل‌کیفی و کارآمدسازی‌ آزمایشات
      • آنالیز‌ آماری
      • کارآمدسازی‌آزمایشات
      • بهینه‌سازی شرایط آزمایشات
      • اورژانس کنترل‌کیفی
      • رفع نقص کیت‌آزمایشگاهی
      • SOPکیت های آزمایشگاهی
      • مستندسازی آزمایشگاهی
      • تفسیر تست های آزمایشگاهی
    • آموزش مستندسازی
      • سیب سلامت
      • تهیه پرونده فنی
      • اخذ ISO 13485
      • اخذ پروانه ساخت
      • تهیه و اجرای مدیریت ریسک
      • ایران‌کد و GTIN
      • روش اجرایی شناسایی و ردیابی
      • طبقه‌بندی اتاق تمیز
    • آموزش آزمایشگاهی
      • مجموعه آزمایشگاهی آبزی پروری
      • آزمون الایزا
      • میکروب شناسی
      • تشخیص مولکولی
      • آزمون های فیزیکو شیمیایی
    • پرورش میگو
      • خلاصه کتاب فناوری بایوفلاک
      • عوامل فیزیکی، شیمیایی
      • عوامل بیولوژیکی
  • پرورش میگو
    • اکسیر پاکیزگی آب
      • درباره اکسیر پاکیزگی آب
      • خرید اکسیر پاکیزگی آب
    • کیمیای حیات میگو
      • معرفی محصول بایویتکس
      • نحوه استفاده از محصول بایویتکس
      • صفر تا صد تعیین بار میکروب در استخر
      • دوره آموزش خودکنترلی با اجرای سیستم پایش مستمر جهت بهبود کیفیت
  • درباره ما

🔬 تعیین بار میکروبی | کشت سفره ای آب استخر با لوپ میکروب شناسی بخش سوم – قسمت دوم

Whatsapp Telegram Instagram
کشت سفره ای آب استخر با لوپ میکروب شناسی
مشاهده ویدیو
برای بزرگنمایی کلیک کنید

🔬 تعیین بار میکروبی | کشت سفره ای آب استخر با لوپ میکروب شناسی

بخش سوم – قسمت دوم

کشت سفره‌ای نمونه آب استخر با لوپ میکروب‌شناسی

💧 مقایسه و نحوه کشت آب تانک نرسری میگو با آب استخر خاکی

مقایسه رشد میکروبی دیروز و امروز

آموزش عملی روی محیط های انتخابی و افتراقی مختلف

🧤 نکات بهداشتی برای جلوگیری از آلودگی

مشاهده فیلم کشت سفره ای آب استخر با لوپ میکروب شناسی

🔬 تعیین بار میکروبی | کشت سفره ای آب استخر با لوپ میکروب شناسی

بخش سوم – قسمت دوم

چطور نمونه‌های آب استخر را برای آزمایش میکروبی کشت می‌دهند؟

در این ویدئو، مراحل دقیق کشت نمونه‌های آب استخر روی محیط‌های کشت TSA، TCBS را به‌صورت عملی نمایش می‌دهیم.

ابتدا با برداشت نمونه توسط ظرف آب معدنی، مراحل را در نزدیکی شعله برای جلوگیری از آلودگی دنبال می‌کنیم. ضدعفونی کردن لوپ، رعایت فاصله‌ی ۱۰ سانتی‌متری از شعله، و باز و بسته کردن در پلیت‌ها همگی به‌دقت انجام می‌شوند تا نتایج دقیق‌تری به‌دست آید.

🔍 در ادامه، کشت‌های امروز را با نمونه‌های دیروز مقایسه می‌کنیم تا تغییرات بار میکروبی را بررسی و از دوباره‌کاری جلوگیری کنیم.

🎥 اگر می‌خواهید با فرآیند واقعی کشت میکروبی در آزمایشگاه آبزی‌پروری آشنا شوید، حتماً این ویدئو را تماشا کنید!

مشاهده فیلم کشت سفره ای آب استخر با لوپ میکروب شناسی

📢 شما هم تجربه‌ای در این زمینه دارید؟ سوالات یا تجربیات خود را در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید.

خانه پرورش میگو کیمیای حیات زیست میگو صفر تا صد تعیین بار میکروب در استخر 🔬 تعیین بار میکروبی | کشت سفره ای آب استخر با لوپ میکروب شناسی بخش سوم – قسمت دوم
دسته: صفر تا صد تعیین بار میکروب در استخر, پرورش میگو, کیمیای حیات زیست میگو

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “🔬 تعیین بار میکروبی | کشت سفره ای آب استخر با لوپ میکروب شناسی بخش سوم – قسمت دوم” لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات مشابه

مقایسه

پیشگفتار کتاب راهنمای عملی در فناوری بایوفلاک

پرورش میگو, کتاب فناوری بایو فلاک
https://dspr.ir/wp-content/uploads/2024/08/14030521-preface-Dr-Fotouhi.mp3 خلاصه صوتی کتاب راهنمای عملی در فناوری بایوفلاک 📚 بخش دوم: پیشگفتار ✅ تهیه کننده: دکتر رضا فتوحی اردکانی 👈 صنعت آبزی پروری در حال رشد و توسعه بوده و وجود مشکلات و موانع جدید برای آبزی پروران پیش بینی می شود. 👈 آگاهی از مشکلات مدیریتی در استخر ها نیازمند بالا بردن علم و دانش، همراه با داشتن برنامه ایی مناسب جهت اقدام به موقع است. 👈 کتاب فناوری بایو فلاک راهنمای عملی و یک نقشه راه جهت کمک رسانی به فعالان حوزه آبزی پروری است. 🔴 لینک گروه واتس آپ زیست فناوری میگو دکتر فتوحی https://chat.whatsapp.com/F692FNJEAtpHX5Dp4AhWuU 🔴 آیدی کانال ایتا و تلگرام زیست فناوری میگو دکتر فتوحی @zistfanavari_meigo_drfotouhi 🔴 ادمین ایتا و تلگرام زیست فناوری میگو دکتر فتوحی (مشاوره و پاسخ) @dspr_education ☎ مشاوره آبزی پروری: 09388614687-02532812608 📧 danesh.spr@gmail.com  
افزودن به لیست علاقمندی ها
اطلاعات بیشتر
نمایش سریع
مقایسه

فصل دوازدهم کتاب راهنمای عملی در فناوری بایوفلاک

پرورش میگو, کتاب فناوری بایو فلاک
https://dspr.ir/wp-content/uploads/2024/09/14030705-chapter12-bioflac-technology-BFT.mp3 خلاصه صوتی کتاب راهنمای عملی در فناوری بایوفلاک 📚 فصل دوازدهم: ساخت استخر ✅ تهیه کننده: دکتر رضا فتوحی اردکانی 👈 مواد آلی در استخرهای خاکی و کف پوش دار چه تفاوتی دارند؟ 👈 راه تشخیص استخرهای خاکی از استخرهای کف پوش دار چیست؟ 👈 مزیت استخرهای کف پوش دار چیست؟ 👈 مزیت استخرهای دایره شکل چیست؟ 👈 پمپ دمنده هوا در استخرهای پرورش چه کاربردی دارد؟ 👈 پمپ هوا برد عمودی در استخرهای پرورش چه کاربردی دارد؟ 👈 الگوهای ساخت استخرهای پرورش به چه شرایطی وابسته اند؟ 🔴 لینک گروه واتس آپ زیست فناوری میگو دکتر فتوحی https://chat.whatsapp.com/F692FNJEAtpHX5Dp4AhWuU 🔴 آیدی کانال ایتا و تلگرام زیست فناوری میگو دکتر فتوحی @zistfanavari_meigo_drfotouhi 🔴 ادمین ایتا و تلگرام زیست فناوری میگو دکتر فتوحی (مشاوره و پاسخ) @dspr_education ☎ مشاوره آبزی پروری 09388614687-02532812608 📧 danesh.spr@gmail.com
افزودن به لیست علاقمندی ها
اطلاعات بیشتر
نمایش سریع
مقایسه

فصل دهم کتاب راهنمای عملی در فناوری بایوفلاک (بخش اول)

پرورش میگو, کتاب فناوری بایو فلاک
https://dspr.ir/wp-content/uploads/2024/09/14030622-chapter10-1-bioflac-technology-BFT.mp3 خلاصه صوتی کتاب راهنمای عملی در فناوری بایوفلاک 📚 فصل دهم: هوادهی، هواده ها و نحوه قرارگیری آن ها بخش اول: اکسیژن و اصول پایه در هوادهی ✅ تهیه کننده : دکتر رضا فتوحی اردکانی 👈 وظیفه سامانه هوادهی چیست؟ 👈 تامین حداکثری اکسیژن استخرها در شب چگونه اتفاق می افتد؟ 👈 هدف از طراحی سامانه های هوادهی چیست؟ 👈 انحلال اکسیژن در آب به چه عواملی بستگی دارد؟ 👈 نحوه کنترل شرایط هوادهی در استخر های متراکم چگونه است؟ 🔴 لینک گروه واتس آپ زیست فناوری میگو دکتر فتوحی https://chat.whatsapp.com/F692FNJEAtpHX5Dp4AhWuU 🔴 آیدی کانال ایتا و تلگرام زیست فناوری میگو دکتر فتوحی @zistfanavari_meigo_drfotouhi 🔴 ادمین ایتا و تلگرام زیست فناوری میگو دکتر فتوحی (مشاوره و پاسخ) @dspr_education ☎ مشاوره آبزی پروری 09388614687-02532812608 📧 danesh.spr@gmail.com
افزودن به لیست علاقمندی ها
اطلاعات بیشتر
نمایش سریع
مقایسه

فصل هشتم کتاب راهنمای عملی در فناوری بایوفلاک

پرورش میگو, کتاب فناوری بایو فلاک
https://dspr.ir/wp-content/uploads/2024/09/14030617-chapter8-bioflac-technology-BFT.mp3 خلاصه صوتی کتاب راهنمای عملی در فناوری بایوفلاک 📚 فصل هشتم: فناوری تولید EX-Situ بایوفلاک ✅ تهیه کننده : دکتر رضا فتوحی اردکانی 👈 رآکتورهای زیستی در تصفیه پساب آبزی پروی چه کاربردی دارند؟ 👈 میزان تولید بایو فلاک در سیستم ناپیوسته متوالی چقدر است؟ 👈 میزان تولید بایو فلاک در سیستم غشایی چقدر است؟ 👈 درصد پروتئین موجود در هر کدام از سیستم های ناپیوسته و غشایی چقدر است؟ 🔴 لینک گروه واتس آپ زیست فناوری میگو دکتر فتوحی https://chat.whatsapp.com/F692FNJEAtpHX5Dp4AhWuU 🔴 آیدی کانال ایتا و تلگرام زیست فناوری میگو دکتر فتوحی @zistfanavari_meigo_drfotouhi 🔴 ادمین ایتا و تلگرام زیست فناوری میگو دکتر فتوحی (مشاوره و پاسخ) @dspr_education ☎ مشاوره آبزی پروری 09388614687-02532812608 📧 danesh.spr@gmail.com
افزودن به لیست علاقمندی ها
اطلاعات بیشتر
نمایش سریع
  • دانش‌فنی آزمایشگاهی
  • مشاوره
  • آموزش
  • اینماد

اطلاعات تماس :

نشانی : قم ، شهرک پردیسان ، بلوار شهروند ،خیابان البرز ، کوچه البرز۱، پلاک ۵
کد پستی : ۳۷۴۹۱۴۵۵۸۳
شماره تماس : 
09388614687 – 09102706172 –02532806935

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شرکت دانش ثمین پردیس رضوان می باشد
  • منو محصولات
  • منو خدمات
  • درخواست همکاری
  • درخواست خدمات
  • دستاورد های علمی
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • صفحه اصلی
  • دانش‌فنی‌آزمایشگاهی
    • تحقبقات فناورانه
      • خدمات انجام آزمایشات
      • پروژه های تحقیقاتی
      • پروژه های دانشجویی
      • پروژه های فناورانه
      • پروژه های دانش بنیان
      • بیوانفورماتیک
    • کنترل‌کیفی و کارآمدسازی آزمایشات
      • آنایز آماری
        • کارآمدسازی آزمایشات
      • بهینه سازی شرایط آزمایشات
      • اورژانس کنترل کیفی
      • رفع نقص کیت آزمایشگاهی
      • SOP کیت آزمایشگاهی
      • مستندسازی آزمایشگاهی
    • تولید محصولات فناورانه
      • ارزیابی عملکرد محصولات غذایی
      • ارزیابی عملکرد محصولات آرایشی‌‌بهداشتی
        • ژل یا موسین جلزون
      • خاویار ، تخم حلزون
      • سرم پوست و مو حلزون
    • تولید محصولات دانش‌بنیان
      • ارزیابی عملکرد محصولات آزمایشگاهی
      • کیت تشخیص لیشمانیا
      • کیت تشخیص Sepsis
      • کیت تشخیص HPV
  • مشاوره
    • مشاوره تحقیقات فناورانه
      • پروژه های تحقیقاتی
      • پروژه های دانشجویی
      • پروژه های فناورانه
      • پروژه های دانش‌بنیان
      • بیوانفورماتیک
      • مشاوره تولید فرآورده‌های صنعتی حلزون
    • مشاوره کنترل‌کیفی و کارآمدسازی آزمایشات
      • آنالیز آماری
      • کارآمدسازی آزمایشات
      • بهینه‌سازی شرایط آزمایشات
      • اورژانس کنترل‌کیفی
      • رفع نقص کیت‌آزمایشگاهی
      • SOPکیت های آزمایشگاهی
      • مستندسازی آزمایشگاهی
    • مشاوره مستندسازی
      • اخذ سیب سلامت
      • تهیه پرونده‌فنی
      • اخذ ISO13485
      • اخذ پروانه ساخت
      • تهیه و اجرای مدیریت ریسک
      • ایران‌کد و GTIN
      • روش اجرایی شناسایی و ردیابی
      • طبقه بندی اتاق تمیز
    • پرورش میگو
    • مشاوره
      • حسابداری و مالیاتی
      • مشاوره ژنتیک
      • مشاوره تحصیلی
  • آموزش
    • تحقیقات فناورانه
      • پروژه های تحقیقاتی
      • پروژه های دانشجویی
      • پروژه های فناورانه
      • پروژه های دانش‌بنیان
      • بیوانفورماتیک
    • کنترل‌کیفی و کارآمدسازی‌ آزمایشات
      • آنالیز‌ آماری
      • کارآمدسازی‌آزمایشات
      • بهینه‌سازی شرایط آزمایشات
      • اورژانس کنترل‌کیفی
      • رفع نقص کیت‌آزمایشگاهی
      • SOPکیت های آزمایشگاهی
      • مستندسازی آزمایشگاهی
      • تفسیر تست های آزمایشگاهی
    • آموزش مستندسازی
      • سیب سلامت
      • تهیه پرونده فنی
      • اخذ ISO 13485
      • اخذ پروانه ساخت
      • تهیه و اجرای مدیریت ریسک
      • ایران‌کد و GTIN
      • روش اجرایی شناسایی و ردیابی
      • طبقه‌بندی اتاق تمیز
    • آموزش آزمایشگاهی
      • مجموعه آزمایشگاهی آبزی پروری
      • آزمون الایزا
      • میکروب شناسی
      • تشخیص مولکولی
      • آزمون های فیزیکو شیمیایی
    • پرورش میگو
      • خلاصه کتاب فناوری بایوفلاک
      • عوامل فیزیکی، شیمیایی
      • عوامل بیولوژیکی
  • پرورش میگو
    • اکسیر پاکیزگی آب
      • درباره اکسیر پاکیزگی آب
      • خرید اکسیر پاکیزگی آب
    • کیمیای حیات میگو
      • معرفی محصول بایویتکس
      • نحوه استفاده از محصول بایویتکس
      • صفر تا صد تعیین بار میکروب در استخر
      • دوره آموزش خودکنترلی با اجرای سیستم پایش مستمر جهت بهبود کیفیت
  • درباره ما
  • لیست علاقمندی
  • مقایسه
  • ورود / ثبت نام
سبد خرید فروشگاه
بستن
ورود به سایت
بستن

رمز عبور خود را فراموش کرده‌اید ؟

هنوز حساب کاربری ندارید ؟

ایجاد حساب کاربری