• درخواست همکاری
  • درخواست خدمات
  • دستاورد های علمی
  • تماس با ما
  • درباره ما
ورود / ثبت نام
شرکت دانش ثمین پردیس رضوان شرکت دانش ثمین پردیس رضوان
شرکت دانش ثمین پردیس رضوان
شرکت دانش ثمین پردیس رضوان
منو
شرکت دانش ثمین پردیس رضوان
0 مورد 0 تومان
  • صفحه اصلی
  • دانش‌فنی‌آزمایشگاهی
    • تحقبقات فناورانه
      • خدمات انجام آزمایشات
      • پروژه های تحقیقاتی
      • پروژه های دانشجویی
      • پروژه های فناورانه
      • پروژه های دانش بنیان
      • بیوانفورماتیک
    • کنترل‌کیفی و کارآمدسازی آزمایشات
      • آنایز آماری
        • کارآمدسازی آزمایشات
      • بهینه سازی شرایط آزمایشات
      • اورژانس کنترل کیفی
      • رفع نقص کیت آزمایشگاهی
      • SOP کیت آزمایشگاهی
      • مستندسازی آزمایشگاهی
    • تولید محصولات فناورانه
      • ارزیابی عملکرد محصولات غذایی
      • ارزیابی عملکرد محصولات آرایشی‌‌بهداشتی
      • ژل یا موسین جلزون
      • خاویار ، تخم حلزون
      • سرم پوست و مو حلزون
    • تولید محصولات دانش‌بنیان
      • ارزیابی عملکرد محصولات آزمایشگاهی
      • کیت تشخیص لیشمانیا
      • کیت تشخیص Sepsis
      • کیت تشخیص HPV
  • مشاوره
    • مشاوره تحقیقات فناورانه
      • پروژه های تحقیقاتی
      • پروژه های دانشجویی
      • پروژه های فناورانه
      • پروژه های دانش‌بنیان
      • بیوانفورماتیک
      • مشاوره تولید فرآورده‌های صنعتی حلزون
    • مشاوره کنترل‌کیفی و کارآمدسازی آزمایشات
      • آنالیز آماری
      • کارآمدسازی آزمایشات
      • بهینه‌سازی شرایط آزمایشات
      • اورژانس کنترل‌کیفی
      • رفع نقص کیت‌آزمایشگاهی
      • SOPکیت های آزمایشگاهی
      • مستندسازی آزمایشگاهی
    • مشاوره مستندسازی
      • اخذ سیب سلامت
      • تهیه پرونده‌فنی
      • اخذ ISO13485
      • اخذ پروانه ساخت
      • تهیه و اجرای مدیریت ریسک
      • ایران‌کد و GTIN
      • روش اجرایی شناسایی و ردیابی
      • طبقه بندی اتاق تمیز
    • پرورش میگو
    • مشاوره
      • حسابداری و مالیاتی
      • مشاوره ژنتیک
      • مشاوره تحصیلی
  • آموزش
    • تحقیقات فناورانه
      • پروژه های تحقیقاتی
      • پروژه های دانشجویی
      • پروژه های فناورانه
      • پروژه های دانش‌بنیان
      • بیوانفورماتیک
    • کنترل‌کیفی و کارآمدسازی‌ آزمایشات
      • آنالیز‌ آماری
      • کارآمدسازی‌آزمایشات
      • بهینه‌سازی شرایط آزمایشات
      • اورژانس کنترل‌کیفی
      • رفع نقص کیت‌آزمایشگاهی
      • SOPکیت های آزمایشگاهی
      • مستندسازی آزمایشگاهی
      • تفسیر تست های آزمایشگاهی
    • آموزش مستندسازی
      • سیب سلامت
      • تهیه پرونده فنی
      • اخذ ISO 13485
      • اخذ پروانه ساخت
      • تهیه و اجرای مدیریت ریسک
      • ایران‌کد و GTIN
      • روش اجرایی شناسایی و ردیابی
      • طبقه‌بندی اتاق تمیز
    • آموزش آزمایشگاهی
      • آزمون الایزا
      • میکروب شناسی
      • تشخیص مولکولی
      • آزمون های فیزیکو شیمیایی
    • پرورش میگو
      • خلاصه کتاب فناوری بایوفلاک
      • عوامل فیزیکی، شیمیایی
      • عوامل بیولوژیکی
  • پرورش میگو
    • مکمل‌ها
    • اکسیر پاکیزگی آب
      • درباره اکسیر پاکیزگی آب
      • خرید اکسیر پاکیزگی آب
    • پروبیوتیک‌ها
    • کیمیای حیات میگو
  • درباره ما

مقدمه کتاب راهنمای عملی در فناوری بایوفلاک

Whatsapp Telegram Instagram
برای بزرگنمایی کلیک کنید

 

https://dspr.ir/wp-content/uploads/2024/08/14030521-introduction-Dr-Fotouhi2.mp3

خلاصه صوتی کتاب راهنمای عملی در فناوری بایوفلاک
📚 بخش اول: مقدمه تهیه کننده
✅ تهیه کننده: دکتر رضا فتوحی اردکانی

دانلود فایل کامل کتاب👇

2015 Yoram Avnimelech – Biofloc Technology – A Practical Guide Book (2015)

🔴 لینک گروه واتس آپ زیست فناوری میگو دکتر فتوحی

https://chat.whatsapp.com/F692FNJEAtpHX5Dp4AhWuU

🔴 آیدی کانال ایتا و تلگرام زیست فناوری میگو دکتر فتوحی

@zistfanavari_meigo_drfotouhi

🔴 ادمین ایتا و تلگرام زیست فناوری میگو دکتر فتوحی (مشاوره و پاسخ)

@dspr_education

☎ مشاوره آبزی پروری: 09388614687-02532812608

📧 danesh.spr@gmail.com

 

خانه پرورش میگو کتاب فناوری بایو فلاک مقدمه کتاب راهنمای عملی در فناوری بایوفلاک
دسته: پرورش میگو, کتاب فناوری بایو فلاک

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “مقدمه کتاب راهنمای عملی در فناوری بایوفلاک” لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات مشابه

مقایسه

فصل یازدهم کتاب راهنمای عملی در فناوری بایوفلاک

پرورش میگو, کتاب فناوری بایو فلاک
https://dspr.ir/wp-content/uploads/2024/09/14030704-chapter11-bioflac-technology-BFT.mp3 خلاصه صوتی کتاب راهنمای عملی در فناوری بایوفلاک 📚 فصل یازدهم: اثرهای فناوری بایوفلاک در کنترل بیماری ماهی و میگو ✅ تهیه کننده: دکتر رضا فتوحی اردکانی 👈 پیاده سازی فناوری بایوفلاک نیازمند چه شرایطی است؟ 👈 فناوری بایوفلاک بر عملکرد سیستم ایمنی میگو چه تاثیری دارد؟ 👈 ترکیبات زیست فعال موجود در فناوری بایوفلاک چه تاثیری بر سیستم ایمنی آبزیان دارد؟ 👈 اصطلاح ایمنی زیستی در فناوری بایوفلاک به چه معناست؟ 🔴 لینک گروه واتس آپ زیست فناوری میگو دکتر فتوحی https://chat.whatsapp.com/F692FNJEAtpHX5Dp4AhWuU 🔴 آیدی کانال ایتا و تلگرام زیست فناوری میگو دکتر فتوحی @zistfanavari_meigo_drfotouhi 🔴 ادمین ایتا و تلگرام زیست فناوری میگو دکتر فتوحی (مشاوره و پاسخ) @dspr_education ☎ مشاوره آبزی پروری 09388614687-02532812608 📧 danesh.spr@gmail.com
افزودن به لیست علاقمندی ها
اطلاعات بیشتر
نمایش سریع
مقایسه

فصل چهارم کتاب راهنمای عملی در فناوری بایوفلاک

پرورش میگو, کتاب فناوری بایو فلاک
https://dspr.ir/wp-content/uploads/2024/08/14030603-chapter4-bioflac-technology-BFT-1.mp3 خلاصه صوتی کتاب راهنمای عملی در فناوری بایوفلاک 📚 فصل چهارم: سامانه های بایوفلاک ✅ تهیه کننده : دکتر رضا فتوحی اردکانی 👈 نحوه کار سامانه های بایوفلاک چگونه است؟ 👈 ارتباط بین سامانه بایوفلاک و اکوسیستم چیست؟ 👈 پایه و اساس برقراری سامانه بایوفلاک چیست؟ 👈 نتیجه استفاده از سامانه بایوفلاک چیست؟ 👈 چرا سامانه بایوفلاک میتواند یک سیستم تصفیه آب باشد؟ 👈 برف دریایی چیست؟ 🔴 لینک گروه واتس آپ زیست فناوری میگو دکتر فتوحی https://chat.whatsapp.com/F692FNJEAtpHX5Dp4AhWuU 🔴 آیدی کانال ایتا و تلگرام زیست فناوری میگو دکتر فتوحی @zistfanavari_meigo_drfotouhi 🔴 ادمین ایتا و تلگرام زیست فناوری میگو دکتر فتوحی (مشاوره و پاسخ) @dspr_education ☎ مشاوره آبزی پروری 09388614687-02532812608 📧 danesh.spr@gmail.com
افزودن به لیست علاقمندی ها
اطلاعات بیشتر
نمایش سریع
مقایسه

فصل ششم کتاب راهنمای عملی در فناوری بایوفلاک

پرورش میگو, کتاب فناوری بایو فلاک
https://dspr.ir/wp-content/uploads/2024/09/14030608-chapter6-bioflac-technology-BFT.mp3 خلاصه صوتی کتاب راهنمای عملی در فناوری بایوفلاک 📚 فصل ششم: کنترل نیتروژن غیرآلی با استفاده از فناوری بایوفلاک ✅ تهیه کننده : دکتر رضا فتوحی اردکانی 👈 نحوه تغذیه باکتری های مفید در آب چگونه است؟ 👈 کنترل نیتروژن غیرآلی از چه طریقی است؟ 👈 نیتروژن غیر آلی شامل چه موادی می شود؟ 👈 ارتباط محاسبه کربن موردنیاز با تعیین غلظت TAN چیست؟ 🔴 لینک گروه واتس آپ زیست فناوری میگو دکتر فتوحی https://chat.whatsapp.com/F692FNJEAtpHX5Dp4AhWuU 🔴 آیدی کانال ایتا و تلگرام زیست فناوری میگو دکتر فتوحی @zistfanavari_meigo_drfotouhi 🔴 ادمین ایتا و تلگرام زیست فناوری میگو دکتر فتوحی (مشاوره و پاسخ) @dspr_education ☎ مشاوره آبزی پروری 09388614687-02532812608 📧 danesh.spr@gmail.com
افزودن به لیست علاقمندی ها
اطلاعات بیشتر
نمایش سریع
Placeholder
مقایسه

جلسه دوم دوره آموزشی تجزیه و تحلیل عوامل بیولوژیکی در آبزی پروری (میگو)

پرورش میگو, عوامل بیولوژیکی
جلسه دوم دوره آموزشی تجزیه و تحلیل عوامل بیولوژیکی در مزارع پرورش آبزیان (میگو)
افزودن به لیست علاقمندی ها
اطلاعات بیشتر
نمایش سریع
  • دانش‌فنی آزمایشگاهی
  • مشاوره
  • آموزش
  • اینماد

اطلاعات تماس :

 

نشانی : قم ، شهرک پردیسان ، بلوار شهروند ،خیابان البرز ، کوچه البرز۱، پلاک ۵
کد پستی : ۳۷۴۹۱۴۵۵۸۳
شماره تماس مدیریت : ۹۸۲۵۳۲۸۰۱۹۶۷+

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شرکت دانش ثمین پردیس رضوان می باشد
  • منو محصولات
  • منو خدمات
  • درخواست همکاری
  • درخواست خدمات
  • دستاورد های علمی
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • صفحه اصلی
  • دانش‌فنی‌آزمایشگاهی
    • تحقبقات فناورانه
      • خدمات انجام آزمایشات
      • پروژه های تحقیقاتی
      • پروژه های دانشجویی
      • پروژه های فناورانه
      • پروژه های دانش بنیان
      • بیوانفورماتیک
    • کنترل‌کیفی و کارآمدسازی آزمایشات
      • آنایز آماری
        • کارآمدسازی آزمایشات
      • بهینه سازی شرایط آزمایشات
      • اورژانس کنترل کیفی
      • رفع نقص کیت آزمایشگاهی
      • SOP کیت آزمایشگاهی
      • مستندسازی آزمایشگاهی
    • تولید محصولات فناورانه
      • ارزیابی عملکرد محصولات غذایی
      • ارزیابی عملکرد محصولات آرایشی‌‌بهداشتی
      • ژل یا موسین جلزون
      • خاویار ، تخم حلزون
      • سرم پوست و مو حلزون
    • تولید محصولات دانش‌بنیان
      • ارزیابی عملکرد محصولات آزمایشگاهی
      • کیت تشخیص لیشمانیا
      • کیت تشخیص Sepsis
      • کیت تشخیص HPV
  • مشاوره
    • مشاوره تحقیقات فناورانه
      • پروژه های تحقیقاتی
      • پروژه های دانشجویی
      • پروژه های فناورانه
      • پروژه های دانش‌بنیان
      • بیوانفورماتیک
      • مشاوره تولید فرآورده‌های صنعتی حلزون
    • مشاوره کنترل‌کیفی و کارآمدسازی آزمایشات
      • آنالیز آماری
      • کارآمدسازی آزمایشات
      • بهینه‌سازی شرایط آزمایشات
      • اورژانس کنترل‌کیفی
      • رفع نقص کیت‌آزمایشگاهی
      • SOPکیت های آزمایشگاهی
      • مستندسازی آزمایشگاهی
    • مشاوره مستندسازی
      • اخذ سیب سلامت
      • تهیه پرونده‌فنی
      • اخذ ISO13485
      • اخذ پروانه ساخت
      • تهیه و اجرای مدیریت ریسک
      • ایران‌کد و GTIN
      • روش اجرایی شناسایی و ردیابی
      • طبقه بندی اتاق تمیز
    • پرورش میگو
    • مشاوره
      • حسابداری و مالیاتی
      • مشاوره ژنتیک
      • مشاوره تحصیلی
  • آموزش
    • تحقیقات فناورانه
      • پروژه های تحقیقاتی
      • پروژه های دانشجویی
      • پروژه های فناورانه
      • پروژه های دانش‌بنیان
      • بیوانفورماتیک
    • کنترل‌کیفی و کارآمدسازی‌ آزمایشات
      • آنالیز‌ آماری
      • کارآمدسازی‌آزمایشات
      • بهینه‌سازی شرایط آزمایشات
      • اورژانس کنترل‌کیفی
      • رفع نقص کیت‌آزمایشگاهی
      • SOPکیت های آزمایشگاهی
      • مستندسازی آزمایشگاهی
      • تفسیر تست های آزمایشگاهی
    • آموزش مستندسازی
      • سیب سلامت
      • تهیه پرونده فنی
      • اخذ ISO 13485
      • اخذ پروانه ساخت
      • تهیه و اجرای مدیریت ریسک
      • ایران‌کد و GTIN
      • روش اجرایی شناسایی و ردیابی
      • طبقه‌بندی اتاق تمیز
    • آموزش آزمایشگاهی
      • آزمون الایزا
      • میکروب شناسی
      • تشخیص مولکولی
      • آزمون های فیزیکو شیمیایی
    • پرورش میگو
      • خلاصه کتاب فناوری بایوفلاک
      • عوامل فیزیکی، شیمیایی
      • عوامل بیولوژیکی
  • پرورش میگو
    • مکمل‌ها
    • اکسیر پاکیزگی آب
      • درباره اکسیر پاکیزگی آب
      • خرید اکسیر پاکیزگی آب
    • پروبیوتیک‌ها
    • کیمیای حیات میگو
  • درباره ما
  • لیست علاقمندی
  • مقایسه
  • ورود / ثبت نام
سبد خرید فروشگاه
بستن
ورود به سایت
بستن

رمز عبور خود را فراموش کرده‌اید ؟

هنوز حساب کاربری ندارید ؟

ایجاد حساب کاربری